West-Vlaamse Vakantiehoeves

IJzerweelde    Dorpshof  

IJzerweelde

Logo Ijzerweelde

Sara en Sven heten u van harte welkom op de site van vakantiehoeve 'Ijzerweelde'.

Via deze weg geven wij u graag een allereerste rondleiding.

Hoeve IJzerweelde ligt vlak naast de rivier de IJzer en in het midden van de West-Vlaamse polders en op slechts enkele kilometers van de zee. Vakantiehoeve IJzerweelde  is dé locatie om een weekend of langer uit het dagelijkse leven weg te glippen met familie, vrienden of collega's.

Families zullen ongetwijfeld hun hart ophalen in de grote tuin en de speelzalen.Terwijl de kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven in de indoor zandbak of op de go-carts, geniet u met een gerust hart van een aperitief in de zon. Bovendien laat ons domein en de vele fiets- en wandelroutes in de buurt u en uw gezin ten volle proeven van al het mooie dat de West-Vlaamse polders te bieden heeft.

Ook een groep vrienden kan op IJzerweelde een onbezorgd en onbezonnen weekend beleven. De speelzaal is uitgerust met een voetbal-, pingpong- én pooltafel. 'S avonds kan gebarbecued worden tot laat in de nacht zonder dat u zich zorgen maakt dat u buren uit hun slaap houdt.

Bovendien is Vakantiehoeve IJzerweelde dé locatie om collega's op een andere manier te leren kennen. Een vergaderweekend of brainstormsessie in een rustige en creatieve omgeving of een avontuurlijke teambuilding? Het kan allemaal.

We zijn ervan overtuigd dat u, na het bekijken van onze website, heel wat ideeën hebt om van uw weekend op IJzerweelde een onvergetelijke vakantie te maken.

Vakantiehoeve IJzerweelde is gelegen tussen Nieuwpoort, Diksmuide en Middelkerke, langs de IJzer en midden in de rust en natuur van de West-Vlaamse Polders, met de zee op slechts enkele kilometers van de woning. De vakantiewoning kan gehuurd worden tot 26 personen
Voor meer informatie, geef ons gerust een seintje op info@hoeves.be of gebruik ons contactformulier.

Tot binnenkort
Sara en Sven